maanantai 2. elokuuta 2010

Loma-Lush: Hyttyset, vapiskaa!

Voi hyvä ihme, uskomatonta! Vaan pakkohan se on uskoa. Olin kuullut huhuja joidenkin Lush-tuotteiden hyttyskarkotinominaisuuksista. Ettäkö ihana ihovoide hätistäisi hyttyset pois? Marjastusajan ollessa käsillä nyt on syytä höristää korviaan.

Each Peach (And Two's a Pear) on sitruksinen, pehmeän voimainen, soikea hierontapala, joka sulaa kehon lämmöstä ja öljyää ihoa samalla, kun se toimii erinomaisena hierontaöljynä. Se imeytyy ihoon melko hitaasti.

Dream Cream on voiteiden klassikko, jota voi mielestäni käyttää mihin tahansa kehon osaan ja minkä ikäiselle ja -kuntoiselle iholle tahansa. Se sopii tietämäni mukaan atoopikoille, ihottumasta kärsiville, terveille, normaaleille, kuivaihoisille, lapsille, ikääntyneille, aikuisille, mummoikäisille ja miehille. Se tuoksuu lempeästi, ja tuoksu häviää pian eikä jää iholle. Ainakaan ihmisen nenällä haistettavaksi!

"Hyttyset etsivät uhrinsa hengityksen hiilidioksidin, ihon lämmön ja tuoksun perusteella", kertoo Wikipedia. Mieheni oli lähdössä ulos kaivamaan matoja. Kaarsin makuuhuoneen kaapissa olevan Lush-kätköni kautta eteiseen, ja niin hänestä tuli ensimmäinen hyttystestaajani. Hän oli pukeutunut t-paitaan ja polvimittaisiin shortseihin. Vasen puoli kehoa jätettiin käsittelemättä. Myöskin klassinen Off-suihke jätettiin kotiin ("ei niistä mitään apua ole", hän sanoi). Oikea jalka voideltiin Each Peach -palalla, ja oikea käsivarsi Dream Creamilla. Matomies lähti matkaan, ja polta tuntia myöhemmin sain testin tulokset. "Vasen puoli: noin 27 pistoa. Oikea puoli: kaksi kädessä, kaksi jalassa." Voi hyvät hyssykät, eteeriset pimpulapampulat ja kaikkien massage barien massage bar! Äitini Lush-kokoelman kautta, tällaista en olisi odottanut. Metsässähän on meneillään oikea hyttys-show näihin aikoihin!

Hyttyssesongin voiteluaineet on siis nyt nimetty. Todennäköisesti tehoaineena EP:ssa toimivat sitrukset, mutta mikä se Dream Creamissa on, se jää arvoitukseksi. Ehkä joku hyönteisistä tietävä vielä kertoo minulle, miten ihmeessä kosteusvoide voi karkottaa hyttysiä.




1 kommentti:

  1. Hauska testi ja hienot tulokset! Tai no, sun miehen voitelematon puoli oli varmaan kamalilla paukamilla ja kutiseva testin jälkeen, huhhuh. Mutta olipa edes toinen puoli vähän parempi. Oletko vielä itse kokeillut?

    Joku sanoi tuolla Lush-ketjussa, että Each Peachin teho oli kestänyt muutaman tunnin. Varmaan sitä pitäisi lisätä siinä vaiheessa. Sama varmaan Offinkin kanssa, että ei senkään teho ikuisuuksiin asti kestä yhdellä käytöllä?

    VastaaPoista