tiistai 20. heinäkuuta 2010

Laimeaa mutaa





















Glorious Mud, rhassoul-savesta ja muista herkuista tehty ruskea pala, on koko vartalon naamio. Tuotelupaus: syväpuhdistusta, pehmennystä, rauhoitusta.

En huomannut sileämpää tai pehmeämpää tunnetta suihkussa tehdyn käsittelyn jälkeen, toisin kuin vaikkapa Brimstonen kanssa läträttyäni. Mudin ja Brimstonen tuoksut muistuttavat muuten etäisesti toisiaan, molemmissa on samaa raikkautta, terävyyttä ja puhdistuksen tuoksua, mutta vaniljaa en kyllä huomannut. Mudissa on aloe veraa, mutta en huomannut sen vaikutusta, eikä iho tuntunut myöskään puhdistetummalta kuin ennen käsittelyä. Harmitti, sillä pidän yleensä savesta ja mudasta: ajatus maa-aineksen käyttämisestä kauneudenhoidossa on sangen viehättävä.

Mudan levittäminen onnistuu parhaiten lämpimässä tai ihon ollessa lämmin. Palalla hieroessa iholle jäävä kerros on ohut, ja karkea pala tuntuu kuorivalta. Vartalonaamio saunassa on toki luksusta, mutta koska oma kokemukseni ei vakuuttanut minua, tästä ei tule must have -tuote kaappiini. Brimstonea sen sijaan voin suositella ihoa pehmentävään kuorintaan mielelläni, mutta sitä käyttäessä täytyy muistaa, että rikki kirvelee haavoissa. Selkäni sai hiukan liikaa aurinkoa muutama päivä sitten, ja vielä paranemisen ollessa hyvällä mallillakin Brimstone kirveli palaneella iholla, vaikkei palaminen edes ollut vakavaa laatua vaan vain pientä punoitusta.

Glorious Mud toimii kenties paremmin jollain toisella ihotyypillä tai saunan lämmössä, ja kokeilen sitä uudelleen vaikkapa syksyn tullen tai talvisaunassa.

1 kommentti:

  1. Mun Glorious Mud tuoksuu todella paljon samalle kuin Creme Anglais, joten vaikka itse tuotteesta ja sen kevyestä ihoa öljyävästä vaikutuksesta pidänkin, tuoksun vuoksi en ostaisi toiste, näin on näreet :)

    VastaaPoista