perjantai 23. heinäkuuta 2010

Loma-Lush: Hilsepään testipesut

Herra Halkeavajalkainen kärsii halkeilevien jalkojen lisäksi myös päänahan hilseestä, ja minusta oli täydellisen hyvä idea antaa hänelle Soak and Float -shampoopala testiin, jotta näkisin, miten Lushin versio tervashampoosta pelittää. Soak and Floatissa käytetty terva on kuulemma suomalaista, tietenkin, sillä kuka tietää muita maita, missä tervaa tehdään kuten meillä? No, Lush on lisännyt joukkoon kehäkukan terälehtiä ja sen sellaista, ja S&F-pala onkin nätin näköinen pikku pesijä.

Herra H olikin sitten tyytyväinen! Vein hänet retkelle, ja aurinkosuojana käyttämänsä päähuivin alta hän paljasti täysin hilseettömän kesäsiilin. (Sivumennen sanoen: kesäsiili, miesten ja poikien kesäkampausten ikisuosikki, on kokeilemisen arvoinen. Oma kesäsiilini nelisen vuotta sitten oli mahtavan helppohoitoinen ja kuivui pesun jälkeen kymmenessä minuutissa!)

Soak and Floatin tuoksu on tervaa, tervaa ja tervaa, joukosta ei erota sen paremmin ruusua kuin laventeliakaan, vaikka niitäkin shampoossa on. Tervan tuoksu tuo tosiaan mieleen suomalaisen mökkikesän muistot: järvenrannat, merenrannat, puusaunan, rantasaunan, sadevedellä pesun. Oi, Suomen kesä, ei ole sen voittanutta! Ai niin, pitikin mainita: kun aiemmin kerroin Jumping Juniper -shampoopalasta mahtavana tiskiaineena merivedessä, lisään samaan listaan nyt myös Soak and Floatin. Hurja vaahto ja mahtava tiskitulos jo pienellä määrällä. Tervemenoa, Fairy!


1 kommentti:

  1. Ihana shampoo! Ei ehkä pesevin Lushin shampoista, mutta päänahan hoitavuudessa ei ole tämän voittanutta.

    Joko olet testannut toisen kesäisen shampoon, Seanikin? Mitä mieltä olet siitä ja sen sopivuudesta itsellesi?

    VastaaPoista